Представництво ЄС оголошує набір на 24 сесію EU Study Days (Єврошколи)

     Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ запрошують на 24 сесію EU Study Days, яка відбудеться 19-22 квітня 2018р. у Чернігові.

     До участі у сесії Єврошколи запрошуються учасники з усіх регіонів України. Єврошкола це унікальна можливість для українських студентів та випускників ВНЗ:

  • отримати нові знання від найкращих експертів з Європейського Союзу та України;
  • вивчити ключові моменти у відносинах між Україною та Європейським Союзом у сферах політики, економіки, енергетики, безвізового режиму, освіти та прав людини;
  • поспілкуватися з представниками інституцій Євросоюзу та науковцями;
  • долучитися до мережі активної молоді, для обміну досвідом та впровадження спільних ініціатив у майбутньому.

 
     Хто може взяти участь?

     Участь можуть взяти студенти (останні курси) та випускники українських ВНЗ (які закінчили університет не більше, ніж три роки тому) з усіх регіонів України.

     Пріоритет буде надаватися студентам та випускникам, що здобули (або здобувають) освіту за спеціальностями: міжнародні відносини, європейські студії, право, політологія, економіка, фінанси, бізнес, соціологія, журналістика, історія, культурологія, філософія та філологія.

     Як взяти участь?

     Для подання заявки на участь треба заповнити анкету до 23:00 2 квітня і чекати на відповідь протягом двох днів після дедлайну: http://bit.ly/EUSD_24sessionChernihiv

     Для участі у кожній сесії буде відібрано 40 людей з різних регіонів України. Відбір учасників відбуватиметься на основі поданої заявки та за такими критеріями: а) освітній рівень студента чи випускника, б) представлення максимально можливої кількості регіонів, в) володіння англійською мовою.

Інформаційний лист

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *